ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ήθελες σπίτι; Καλά να πάθεις

Βέβαια το Μέγαρο Μαξίμου, διά στόματος μάλιστα της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη, μεταφράζει την κατάσταση διαφορετικά, τονίζοντάς μας ότι κακώς επενδύαμε στα ακίνητα οι Έλληνες… Γι’ αυτό οι κυβερνώντες αποφάσισαν ότι δεν χρειάζεται να έχουμε πια δικά μας σπίτια και άρχισαν την έμμεση δήμευση της περιουσίας μετά το αναγκαστικό ξεπούλημα των σπιτιών για την αποπληρωμή του ενιαίου φόρου ακινήτων!!!
Την ίδια ώρα ειδικοί της αγοράς εκτιμούν ότι η εξίσωση είναι πολύ δύσκολο να βγει, καθώς ο ΕΝΦΙΑ «πατάει» πάνω σε λανθασμένες βάσεις.
Και μπορεί για τους 4.000 οικισμούς που βρίσκονται εκτός συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού να μπορούν να γίνουν κάποιες διορθώσεις, ωστόσο είναι αδύνατες οι αλλαγές για εκατοντάδες χιλιάδες που βαρύνονται με υπέρογκους φό­ρους εξαιτίας των πλασματικών αντι­κειμενικών αξιών.
Τα… σκοτώνουν Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι οκτώ στα δέκα ακί­νητα - κυρίως μεταχειρισμένα - που πωλούνται τους τελευταίους μήνες κλείνουν σε τιμές πολύ κάτω από τις αντικειμενικές αξίες. Σε πολλές πε­ριπτώσεις η τιμή στο συμβόλαιο εί­ναι χαμηλότερη έως και 60% από την τιμή που θεωρεί η εφορία ότι κοστί­ζει το ακίνητο, πάνω στην οποία και το φορολογεί.
Η κατάσταση μάλιστα έχει φθάσει σε σημείο να βλέπουμε κατοικίες μέ­σα στην Αθήνα να πωλούνται 5.000 και 10.000 ευρώ. Δηλαδή κάτι λιγό­τερο και από 100 ευρώ το τετραγω­νικό.
Σπίτια και περιουσίες πωλούνται από άτομα που δεν έχουν να αποπλη­ρώσουν τους φόρους, ειδικά τον ΕΝ­ΦΙΑ, τον οποίο καλούνται να καταβάλουν κάθε χρόνο.
Είναι χαρακτηριστικά ορισμένα πα­ραδείγματα για τη δήμευση της πε­ριουσίας αλλά και της πλήρους απα­ξίωσης της ακίνητης περιουσίας:
Διαμέρισμα 68 τ.μ. στου Ζωγρά­φου, κατασκευασμένο τη δεκαετία του 1960, έχει αντικειμενική αξία 60.000 ευρώ, ωστόσο δεν μπορεί να πουληθεί πάνω από 30.000 ευρώ.
Οροφοδιαμέρισμα 79 τ.μ. στο Κο­λωνάκι του 1985 με αντικειμενική αξία 205.600 ευρώ πωλείται προς 130.000 ευρώ.
Ισόγειο 43 τ.μ. στον Νέο Κόσμο, κατασκευής 1971, με αντικειμενική 47.000 ευρώ πωλείται 25.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα νεόδμητες κατοικίες έχουν φτάσει να πωλούνται ακόμη και κάτω από 1.000 ευρώ το τετρα γωνικό μέτρο, ενώ για τα παλαιά δι­αμερίσματα, κυρίως στις φτωχές πε­ριοχές της Αθήνας αλλά και σε πολ­λές επαρχιακές πόλεις, η εικόνα είναι ακόμη χειρότερη.
Μηδέν συναλλαγές
Εν τω μεταξύ στοιχεία για το πώς ο συμπληρωματικός φόρος (ΦΑΠ) του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακι­νήτων (ΕΝΦΙΑ) οδηγεί σε μηδενισμό των συναλλαγών στην αγορά ακινή­των παρουσίασε και η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha
Bank.


Η τράπεζα υπογραμμίζει πως η ανάκαμψη της οικονομίας και η με­γαλύτερη αύξηση της απασχόλησης εμποδίζονται καταλυτικά την τρέ­χουσα περίοδο από δύο πολύ ση­μαντικές και κρίσιμες φορολογικές στρεβλώσεις, που προκύπτουν αφε­νός από την επιβολή από το 2014 του φόρου ακίνητης περιουσίας (ΦΑΠ) στην ακίνητη περιουσία άνω των 300 χιλ. ευρώ ταυτόχρονα με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων και, αφε­τέρου, από την επιβολή της φορολο­γίας επί των ακινήτων με βάση αντι­κειμενικές αξίες που στις περισσότε­ρες περιπτώσεις υπερβαίνουν σήμε­ρα κατά πολύ τις πραγματικές αξίες αυτών των ακινήτων.


Σύμφωνα με την έκθεση της εται­ρείας συμβούλων ακινήτων Knight Frank σε 58 χώρες, τη δεύτερη μεγα­λύτερη πτώση στις τιμές των ακινή­των μέσα σε ένα τρίμηνο κατέγραψε η ελληνική κτηματαγορά. Τα σπίτια στην Ελλάδα υποχώρησαν το δεύτε­ρο τρίμηνο κατά 7,9% σε ετήσια βά­ση και μόνο η Κύπρος έχει χειρότερες επιδόσεις, ήτοι υποχώρηση 9,2%.


Πρόκειται για τις δύο χώρες που βρίσκονται ακόμη σε καθεστώς μνη­μονίου και η οικονομική κρίση δεν έχει περάσει ώστε να δοθεί «ανάσα» και στην αγορά ακινήτων. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τους τελευταίους έξι μήνες οι τιμές των κατοικιών στην Ελ­λάδα σημείωσαν πτώση 3,1% (πρό­κειται για την τρίτη χειρότερη επίδο­ση παγκοσμίως, μετά το -4,8% της Σλοβενίας και το -4,6% της Κύπρου). Το τελευταίο τρίμηνο καταγράφηκε μείωση 1,4%.


Και σαν να μην φθάνει αυτό, το κράτος δίνει επιπλέον εργαλεία στους επιτήδειους να θησαυρίσουν, αφού έχουν πλέον απευθείας ηλεκτρονική πρόσβαση στη λεγόμενη «μαύρη λίστα» - και μάλιστα έναντι σχετικά χαμηλού τιμήματος - μια και την προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο φόρα παρτίδα πλέον η θυγατρική εταιρεία των τραπεζών Τειρεσίας Α.Ε.


Πλέον με το πάτημα ενός κουμπιού οι πονηροί συλλέγουν πληροφορίες για μια σειρά «αρνητικών στοιχείων» που ενδεχομένως βαρύνουν τους πελάτες ή τους προμηθευτές τους: ακάλυπτες επιταγές, απλήρωτες συναλλαγματικές, διαταγές πληρωμής, πλειστηριασμούς ακινήτων και κινητών, κατασχέσεις, προσημειώσεις ακόμη και υποθήκες ή προσημειώσεις υποθηκών, και πατάνε στον λαιμό τους ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να τους πάρουν το σπίτι για ένα κομμάτι ψωμί.
Συμβολαιογράφοι έχουν καταγράψει ακραίες περιπτώσεις ακινήτων τα οποία πωλούνται όσο ένα... μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.


Τα ενοίκια


Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται και οι τιμές των ενοικίων κατοικιών αφού, σύμφωνα με την έρευνα της REMAX, η πτώση καταγράφεται κυρίως στην Περιφέρεια με τα ενοίκια να μειώνονται έως και 20% σε σχέση με πέρυσι.
Σε κάποιες περιοχές, όπως το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω έλλειψης νέων κατοικιών προτιμώνται τα παλαιά ανακαινισμένα. Οι τιμές των ενοικίων σε πανελλαδική κλίμακα μεσοσταθμικά σημείωσαν πτώση σε σχέση με πέρυσι.

Η μεγαλύτερη πτώση (20%) καταγράφηκε στον Βόλο και ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 9%, η Καρδίτσα με 8%, η Λάρισα με 7% και η Αττική με 5%. Στον αντίποδα αύξηση τιμών 13% είχαμε στην Πάτρα. Τέλος, αμετάβλητες παρέμειναν οι τιμές στην Κέρκυρα και τη Λαμία. Ειδικότερα, στην Αττική η μεγαλύτερη πτώση (6%) παρατηρήθηκε στα βόρεια προάστια, με τη χειρότερη (17%) να καταγράφεται στο Παλαιό Ψυχικό και τη Φιλοθέη. Ακολουθεί το Κέντρο της Αθήνας με πτώση 5%, με τη χειρότερη επίδοση (9%) στο Γκάζι. Στη συνέχεια στον Δήμο Πειραιά η πτώση περιορίστηκε στο 4%, με τη χειρότερη (11%) στα Κα­μίνια. Ακολουθούν τα νότια προά­στια με πτώση 2% και με χειρότερη επίδοση στη Ν. Σμύρνη με 15%. Οι τιμές παρέμειναν σταθερές σε μια πλειάδα περιοχών όπως Κολωνάκι, Νεάπολη, Χίλτον, Διόνυσος, Εκά­λη, Βριλήσσια, Παπάγου, Νέα Ερυ­θραία, Κηφισιά, Πειραϊκή, Νέο Φά­ληρο και Χατζηκυριάκειο.


Στη Θεσσαλονίκη η μεγαλύτερη πτώση (15%) σημειώθηκε στις βό­ρειες και δυτικές συνοικίες, με την Ευκαρπία να εμφανίζει τη μεγαλύ­τερη πτώση (25%). Ακολουθούν οι ανατολικές συνοικίες με πτώση 7% και με χειρότερη επίδοση στη Θέρμη με ποσοστό 18%. Τέλος, στις κεντρι­κές περιοχές η πτώση περιορίστηκε στο 1%, ενώ στην Άνω Πόλη και την Παλιά Παραλία οι τιμές παρέμειναν αμετάβλητες. Αμετάβλητες, επίσης, έμειναν οι τιμές στην Καλαμαριά και την Πυλαία.


Στα συμπεράσματα της πανελλα­δικής έρευνας (Σεπτέμβριος 2014) ενοικιάσεων κατοικιών της REMAX παρουσιάζεται και το προφίλ του δη­μοφιλέστερου ακινήτου, το οποίο διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, όμως γενικά μπορούμε να πούμε ότι στις περισσότερες περιοχές της χώ­ρας προτιμώνται τα διαμερίσματα 2-3 δωματίων, σχετικά καινούργια ή ανακαινισμένα, σε τιμές που ξεκι­νούν από μια μέση κατώτερη τιμή 200 ευρώ και μέχρι μια μέση ανώτε­ρη 550 ευρώ.


Στην πλειονότητα των φθηνών/μεσαίων πε­ριοχών της Αττικής προτιμώνται διαμερίσματα τρι­ών υπνοδωμα­τίων, κάτω των 15 ετών, σε τιμές γύρω στα 500-600 ευρώ. Αντίστοιχα στη Θεσσα­λονίκη προτιμώ­νται τα διαμερί­σματα δυο υπνοδωματίων κάτω των 15 ετών σε τι μές 200-350 ευρώ. Στις πε­ριφερειακές πόλεις ζητούνται διαμερί­σματα 2-3 δωμα­τίων, κάτω των 10 ετών, σε τιμές από 200 έως 500 ευρώ. Στις περιοχές που μένουν φοιτητές προτιμώνται τα διαμερί­σματα του ενός δωματίου, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση, και σε τιμές από 150 έως 300 ευρώ. Στις προνομιού­χες περιοχές της Αθήνας (Κηφισιά, Εκάλη, Πολιτεία, Διονύσος και Γέ­ρακας) και της Θεσσαλονίκης (Πα­νόραμα, Θέρμη και Ωραιόκαστρο) προτιμώνται μεζονέτες ή μονοκα­τοικίες τουλάχιστον τριών υπνοδω­ματίων, κάτω των 15 ετών, από 120 τ.μ. και άνω, σε τιμές συνήθως άνω των 500 ευρώ και, ανάλογα με την περιοχή, την κατασκευή και το μέ­γεθος, έως 1.500 ευρώ. Τα στοιχεία που προσδίδουν αξία στο ακίνητο σχετίζονται με την οικονομία (θέρ­μανσης και συντήρησης) και την ασφάλεια, και είναι:
Η αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο.
Τα ενεργειακά εξωτερικά κουφώ­ματα.
Τα λίγα κοινόχρηστα και
Η θέση σε όροφο πάνω από τον πρώτο, με πλέον δημοφιλή τον τρίτο.


Τα επιθυμητά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το ευ ζην και την άνε­ση είναι:
Το τζάκι.
Η νεαρή ηλικία του ακινήτου ή η ανακαίνιση που έχει γίνει.
Η αποθήκη.
Το πάρκινγκ.


Σε σχέση με πέρυσι η ζήτηση για ενοικίαση παρέμεινε αμετάβλητη στις περισσότερες περιοχές (56%), ενώ σε πολλές (44%) παρουσίασε αύξηση. Η προτίμηση των ενοικια­στών στράφηκε σε μικρότερα σπίτια νεαρής ηλικίας (έως 10-15 ετών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσιεύονται μόνο τα σχόλια, τα οποία δεν υπερβαίνουν τα εσκαμμένα. Σχόλια με προσωπικές αναφορές, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, απορρίπτονται.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

Ετικέτες

"Η μέρα εκείνη δεν θ' αργήσει..." Σαν σήμερα έφυγε ο Μάνος Λοϊζος (1) "Ο Διευθυντής του σχολείου υποχρεούται να ορίσει τον αριθμό (1) «ΝΑΥΑΓΗΣΕ» ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (1) «Σήμερα νιώθω πως κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη απέναντι στον φόβο» (1) ¨ηταν 7 Νοέμβρη όταν μπούκαραν στην ΕΡΤ (1) = οξυγόνο (1) 1 (1) 1€ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΣΥΝΤΑΓΗ!! (1) 10 ΧΡΌΝΙΑ (1) 118 Δημοτικά και Νηπιαγωγεία καταργούνται (1) 12/02/2012 (1) 12/09/2012 (1) 12275 Δάσκαλοι κ Νηπιαγωγοί (1) 12500 Δάσκαλοι συνταξιοδοτούνται μέχρι το2016 (1) 13 (1) 13 παράθυρα για σύνταξη χωρίς όριο ηλικίας - Με χαμηλό κόστος η εξαγορά για τα χρόνια σπουδών (1) 130 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ (1) 13ος (1) 14ος (1) 15 Μάη έως 15 Ιούνη τα βιβλία στα σχολεία (1) 15.000 Απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα (1) 15.000 εκπαιδευτικοί ζήτησαν απόσπαση (1) 1500 σχολεία κλείνουν (1) 18 δις στις τράπεζες (1) 19 Μαΐου (1) 1Η Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ για αποσπάσεις (1) 1ο Δημ. Σχολέιο (1) 1ο Δημ. Σχολείο Κιάτου (2) 2 (1) 20 αλλαγές στο φορολογικό!!!! Πλήρωνε μισθωτέ και συνταξιούχε (1) 20 στα Σχολεία με ΕΑΕΠ (1) 20.000.000 Ευρώ για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων. Δείτε το δικαιούμενο ποσό ανά Δήμο (1) 20.000.000€ Α Δόση 2014 (1) 2012 (1) 2014 (2) 22 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (1) 23800 Έλληνες στη Γερμανία (1) 24ωρη Απεργία ΔΟΕ (1) 25 ΕΥΡΩ για Νοσοκομεία και 1 Ευρώ για κάθε συνταγή (1) 25000 υπάλληλοι μετακινούνται (1) 25η Μαρτίου (1) 26-09-14 Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ (1) 272 Διορισμοί εκπαιδευτικών το 2010-2013 έναντι 7.192 συνταξιοδοτήσεων (1) 3 στελεχη της Ν.Δ ήδη στη φυλακή (1) 30.000 λιγότεροι εκπαιδευτικοί (1) 300 (1) 300 έως 700 μόρια κάτω οι βάσεις? (1) 38 ερωτήσεις - απαντήσεις για να συμπληρώσετε σωστά στο ίντερνετ τη φορολογική σας δήλωση (1) 4 Διατάξεις ευνοϊκές για συνταξιοδότηση (1) 4 Ονόματ ααφαιρέθηκαν??? (1) 4.000.000 € για πετρέλαιο (1) 4456 Εκπαιδευτικοί (1) 4ο Νηπ. Κιάτου (1) 6 "βόμβες" το Σεπτέμβρη (1) 6.6 δις από επιπλέον μέτρα (1) 66 χρόνια πίσω... (1) 7 εκατ. Ευρώ "σαπίζουν" γιατι.... (1) 70.000 εκπαιδευτικοί με την αίτηση στο χέρι (1) 750.000 ευρώ στο Θάνο Τζήμερο (1) 7φόροι και τέλη για 7 δις σε 6 μήνες (1) 8 ΔΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ (1) 8 ΝΈΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ (1) 8.000.000 για 120Δήμους (1) 8000 Υποχρεωτικές Μετατάξεις (1) 82ΗΣ Γ.Σ. (1) 9% η ανεργία τον Απρίλιο (1) Α' φάση προσλήψεων αναπληρωτών Π.Ε. 60 και Π.Ε 70 (1) Αγαπούλα (1) ΑΔΕΔΥ (1) Άδεια Μητρότητας ή ανατροφής των εκπαιδευτικών (1) άδειες εκπαιδευτικών (1) Αδιέξοδο? (1) ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (1) Αιρετοί (1) ΑΙΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ 2012-2013 (1) Αιτήσεις Αποσπάσεων (1) Αιτήσεις για αποσπάσεις από Δευτέρα (1) αιτήσεις κ.α.) (1) ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ (1) Άκου το όνειρο (1) Ακούς υπουργέ; (1) Αλήθεια (1) Αλκίνοος Ιωαννίδης (1) άλλα 2 δις ζητά η τρόικα (1) αλλά δε ρίχνουν τις τιμές του πετρελαίου (1) αλλά με λιγότερα λεφτά (1) Άλλα τότε (1) άλλα τώρα (1) Άλλα χρόνια (1) αλλαγές στην ΕΡΤ (1) ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ (1) Αλλαγή εκλογικού νόμου (1) Αλλάζει το μισθολόγιο για τους δημοσίους υπαλλήλους (1) Αλλάζει το σύστημα παραιτήσεων των εκπαιδευτικών (1) Αλλάζει το σύστημα των δημοτικών εκλογών (1) Αλλεπάλληλες εξετάσεις (1) Άλλες 123 διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις δεν αποζημιώνονται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ (1) Άλλο νύφη και άλλο η πεθερά (1) άλλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ (1) άμισθος με 3185 € (1) Αμοιβαίες Μεταθέσεις (2) Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης έτους 2014-2015 (1) Αν δεν έχεις γέρο (1) Αν ήμουν....... (1) Ανα[ληρωτές (1) Ανακαλείται η υπουργική απόφαση για τις πληρωμές των Αξιολογητών και....... (1) Ανακοινώσεις (21) Ανακοίνωση (1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (1) Ανακοίνωση Ο. Ε. Δ. Β. (1) Ανακοίνωση της Δ.Ο.Ε. για την Εφαρμογή ηλεκτρονικής πλατφόρμας my school (1) Ανακοίνωση της ΔΟΕ για πιέσεις που ασκούνται σχετικά με τις διαδικασίες της αξιολόγησης (1) Αναλυτικά ΟΛΕΣ οι προϋποθέσεις για Συνταξιοδότηση (1) Αναπληρωτές (3) αναπληρωτές για Ειδική Αγωγή (1) Αναπληρωτές ΠΕ71 (1) ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑ (1) Αναρτήθηκε η σελίδα για τις Αμοιβαίες Μεταθέσεις (1) Ανασχηματισμός (1) Ανασχηματισμός: ποιοι ήρθαν (1) Ανέκδοτο? (1) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (1) Ανεπίσημα αποτελέσματα του 1ου Γύρου για τον Δήμο Σικυωνίων (1) Αννα κλαίει (1) Αντ. Σαμαράς (1) Αντί...Δράση (2) Αντιδράσεις γαι το ... γάμο (1) αντισυνταγματική η διακοπή ρεύματος (1) Αντισυνταγματικοί οι 2 Μνημονιακοί Νόμοι (1) Ανωνυμία (1) Ανώτατα ποσοστά ανά κλίμακα αξιολόγησης (1) Αξιολόγηση (3) αξιολογηση δημ. υπαλλήλων (1) Αξιολόγηση δημ. Υπαλλήλων (3) Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών (1) Αξιολόγηση σε 4 κλίμακες (1) Αξιολόγηση στελεχών εκπαίδευσης μέσα στον Αύγουστο (1) Αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών (1) Αξιολόγηση Υποχρεωτικά (1) Αξιολόγηση- Παραιτήσεις (1) Αξιολόγηση= η πραγματικότητα (1) Απαγορεύουν με Υπουργική Απόφαση την αναμετάδοση πολιτικών μηνυμάτων από συνδικαλιστικούς φορείς (1) Απαγόρευση συνάθροισης πλέον των 3 ατόμων (1) απαντήσεις (1) Απάντηση 140 γλωσσολόγων (1) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΟΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ (1) Απάντηση στην πρόσκληση σε συνάντηση-συζήτηση για την επικείμενη αξιολόγησή μου (1) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (1) απάντηση στον "ημιμαθή" Πάγκαλο από ομάδων Κρητών (1) Απαξίωση της Βουλής (1) Απατεωνιές και Σκάνδαλα ....Προσώπων!!!! (1) Απεργία και Πανελλαδικές (1) Από πού τα παίρνει ο τραπεζίτης; (1) ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011 (1) Απογραφή έως τις 15 Οκτώβρη (1) Απόκριες...... (1) Απολύεσαι και μετα ...Θάνατον (1) Απολύθηκαν (1) Απολύσεις (1) Απολύσεις Δημ. Υπαλλήλων (1) ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (1) Απολύσεις στο Δημόσιο με Π.Δ. (1) αποσπάσεις (4) ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 2012 2013 (1) αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ (1) ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ Β ΦΑΣΗ (1) Αποσπάσεις ειδικοτήτων (1) Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. σε Δ/νσεις και φορείς για το σχολικό έτος 2014-2015 (1) ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΥΣΠΕ (1) Αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ δασκάλων (1) Αποσπάσεις Νηπιαγωγών (1) ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ Π.Ε. (1) Αποστολή της ετήσιας έκθεσης αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου σχολικού έτους 2013 – 2014. (1) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ (1) Αποτελέσματα εκλογών 30ης /10/2013 (1) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (2) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Π.Ε. ΣΙΚΥΩΝΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (1) Αποφάσεις Δ.Σ. (1) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΥΣΠΕ 3/02/2014 (1) ΑΠΟΦΑΣΗ 83ης Γ.Σ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (1) ΑΠΟΦΑΣΗ 83ΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗΣ (1) Απόφαση για τις μαθητικές εκδρομές των μαθητών Ε και ΣΤ τάξης (1) ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΣΠΕ (1) ΑΠΟΨΕΙΣ (1) Απόψεις (19) Άργησε αλλά ... ήρθε η εγκύκλιος για τις ΜεταΘέσεις (1) Άρθρα για Παπούλια (1) Άρθρα για το σήμερα (1) Αρχαιολογικά ελληνικά Μουσεία σε ηλεκτρονική μορφή (1) ΑΡΧΕΙΑ από προεδρικό Μέγαρο (1) ας γελάσουμε (1) Ας δούμε και τις διακοπές στην Ευρώπη (1) Ασκήσεις ετοιμότητας στα σχολεία τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΑΟΗΤΩΝ 10% (1) αύξηση ωραρίου (1) Αύξηση ωραρίου εκπαιδευτικών (1) Αύξηση ωρών διδασκ. σε εκπαιδευτικούς (1) Αυτή είναι η Ελλάδα που παραδίδουν (1) Αυτό θα πει αμετροέπεια. (1) ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΑΡΓΙΑ (1) Αυτοί ετοιμάζουν την εξόντωσή μας. Εμείς? (1) Αυτοκτοκτονία πολιτ. μηχανικού (1) Αυτοκτονία (1) Αυτοκτονία Δασκάλου (1) Αυτοκτονία Πανεπιστημιακού Δασκάλου (1) Αυτοκτονία στον Ισθμό (1) Αφιερώστε λίγα λεπτά και διαβάστε μία ιστορία που αξίζει (1) Αφορολόγητες Αποδοχές (1) Β ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ (1) Β ΦΑΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (1) Β΄ ΕΛΜΕ (1) Βαθμολογία και διαδικασίες Αξιολόγησης (1) Βαθμολογίες Πανελλαδικών Εξετάσεων (1) Βαθμολογική (1) Βαθμολογιο (1) Βαθμός Α (1) Βαξεβάνης (1) ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ (1) Βάσεις Εισαγωγής 2014 σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (1) Βασίλης Τσιβιλίκας (1) Βενιζέλος (1) βίντεο (1) ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (1) ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (1) Βορίδης (1) Βουδούρης (1) Βουλευτές και δήμαρχοι κάνουν αύξηση στις συντάξεις τους (1) Βουλή με μοναδικό βουλευτή τον Βενιζέλο! (1) Βρε καλώς τααα (1) Βρείτε και κατεβάστε δωρεάν 129 παλιά σχολικά βιβλία (Έτσι για να μην ξεχνάμε!) (1) Γ Δόση Επιχορήγησης Λειτουργικών Δαπανών (1) Γ.Αμανατίδης: Τα πρώτα μέτρα που θα πάρουμε στην εκπαίδευση (1) Γαλαζοπράσινη ντροπολογία στη Βουλή για τη κρατική χρηματοδότηση (1) Γενοκτονία Ποντίων (1) Γερμανοί (1) γέρο αγόραζε (1) γέφυρα Ρίου Αντιρρίου (1) Για 2 χρόνια παγώνουν οι συν τάξεις (1) Για 2 ώρες (1) για λειτ. δαπάνες σχολείων (1) Για να σπάσει η μονιμότητα στο δημόσιο... (1) για την Αξιολόγηση (1) για τις Μ.Κ.Ο. (1) Για τις τρύπες φταίνε οι άνεργοι και οι εκπαιδευτικοί (1) για το Πανεπιστήμιο (1) για τους "Μαζί τα Φάγανε" (1) Γιατί δεν πρέπει να πίνουμε από πλαστικό μπουκάλι (1) Γιορτή Πολυτεχνείου (1) Γκρεμίζουν (1) Γνωμοδότηση βόμβα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την ημέρα πρόσληψης των αναπληρωτών! (1) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΝΟΜ. ΕΚΠ/ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (1) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΟΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΞΙΛΟΓΗΣΗ (1) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (1) Γνωμοδότηση της Νομικού Συμβούλου της Δ.Ο.Ε. για την απεργία – αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης (1) ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (1) γράφω με οργή (1) Γρίφος το μέλλον των δημ. υπαλλήλων (1) Γυμνάσια και Λύκεια που θα προμηθευθούν Διαδραστικά Συστήματα προϋπολογισμού 42.856.730 (1) Δ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (1) Δ Κατανομή 2013 (1) Δ.Ο.Ε. (2) Δ.Ο.Ε.: Αυτοαξιολόγηση – Μέτρα ακύρωσης στην πράξη (απόφαση συνεδρίασης Δ.Σ. Δ.Ο.Ε. 7/4/14) (1) Δ/νσεις (1) Δανειακή Σύμβαση (1) Δανείζουν τους… εαυτούς τους και πληρώνει ο λαός! (1) Δάσκαλε ΦΤΑΙΣ (1) Δάσκαλοι (1) ΔΕΙΤΕ ποιοι Έλληνες (;;;) ευρωβουλευτές ψήφισαν να μην δοθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις (1) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου ΑΔΕΔΥ για κινητοποιήσεις (1) Δελτίο τύπου των Συλλόγων της Π.Ε. για τη δίωξη της συναδέλφου (1) Δεν είναι καθήκον του εκπαιδευτικού το ΕΥ ΖΗΝ (1) Δεν κάνεις εσύ κουμάντο (1) Δεν μπορούν να μας διώξουν από το Ευρώ (1) Δεν πέρασε η «εντολή Σαμαρά» για απομάκρυνση της τρόικας (1) δεν προβλέπεται και ούτε ερμηνεύεται ως υποχρεωτική η συμμετοχή εκπαιδευτικού σε ομάδα εργασίας (1) δεν υπάρχει νόμος για την επιστροφή των κλεμμένων (1) Δευτέρα οι βαθμολογίες των υποψηφίων (1) Δηλώσεις (5) Δηλώσεις για την αξιολόγηση (1) Δηλώσεις ΔΟΛ- Παπανδρεου (1) Δηλώσεις Ρουμελιώτη (1) Δηλώσεις Σαμαρά: "Γιατρέ (1) Δηλώσεις Σόιμπλε (1) Δήλωση - "βόμβα" από τον υφυπουργό Μεταφορών (1) ΔΗΛΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ (1) Δημιούργησε την ηλεκτρονική ταυτότητα καρδιάς (1) Δημόσιο Σχολείο (1) Δημοτικά (1) διαδικασία (1) Διαθεσιμότητα (1) Διαλύουν τη ΔΕΗ αλλά δεν θέλουν να το σχολιάσετε!!! (1) Διαμαντοπούλου (3) Διαμαρτυρία Γιατρού (1) Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών από όλη την Πελοπόννησο στην Τρίπολη (1) Διαχείριση (1) Διδασκαλίες για την Πρωτομαγιά και την εργασία (1) Διεθνής αλληλεγγύη (1) Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος. (1) Διευκρινίσεις για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία (1) δικαιολογητικά εγγραφής των μαθητών (1) ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ (1) διόρισε την κόρη του (1) Διορισμοί Εκπαιδευτικών (1) Διπλάσιάζονται οι τιμές των φαρμάκων και στα γενόσημα (1) δίωξη μαθητών (1) Δίωξη συναδέλφου (1) ΔΟΕ (6) ΔΟΕ : Πραγματοποίηση σεμιναρίων για την αξιολόγηση και επαναληπτικά σεμινάρια (1) ΔΟΕ Ωράριο Π.Ε. (1) ΔΟΕ: "Έλεγχος νομιμότητας πτυχίων" (1) ΔΟΕ: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (1) ΔΟΕ: Να μην υποβάλουν φακέλους για την αξιολόγησή τους οι Δ/ντές σχολείων (1) ΔΟΕ: Σχετικά με τις πιέσεις που ασκούνται στους εκπαιδευτικούς των ολιγοθέσιων σχολείων και νηπιαγωγείων (1) ΔΟΕ:"Είναι διπλά παράνομη η αυταρχική αυτή εγκύκλιος" (1) ΔΟΕ:Ανάκληση εγγράφου και δέσμευση για άρση των πιέσεων (1) Δουλειά και ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ (1) Δραματικές (1) Δραχμή (1) ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ (1) Ε. (1) Εγγραφές μαθητών μόνο με ΑΔΥ (1) Εγκληματικότητα (1) εγκύκλιος για αναπληρωτές (1) Εγκύκλιος Αναπληρωτών - Ωρομισθίων Ειδικής Αγωγής & Εκπ/σης (ΕΑΕ) – Αιτήσεις έως 28/8/14 (1) Εγκύκλιος αποσπάσεων Π.Ε. και Δ.Ε. (δικαιολογητικά (1) ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 2013 (1) ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΠΕ70 (1) ΕΔΕΑΥ (1) ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ? (2) ΕΔΩ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (1) ΕΘΙΜΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ (1) Ειδική Αγωγή? Μάλλον μας Τελείωσε (1) Ειδικότητες στη Π.Ε. (1) Ειδοποιητήρια για 5 φόρους (1) ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ (1) Εικονικά Ταξίδια (1) ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ (1) ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ... (1) Είσαι πρώην βουλευτής της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ; Διορίζεσαι στο Δημόσιο! (1) Είστε Πρόεδρος της Δημοκρατίας; (1) Εκδηλώσεις (2) εκδήλωση 12 Μαΐου (1) Έκθεση κόλαφος του ΔΝΤ: Κόψτε και άλλο μισθούς και συντάξεις και απελευθερώστε τις απολύσεις! (1) Έκθεση πεπραγμένων ΔΟΕ (1) έκκτακτο δελτίο (1) εκλογες (1) εκλογές (2) εκλογές 17 Ιουνίου? (1) ΕΚΛΟΓΕΣ 30/10/2013 (1) Εκλογές Αιρετών (2) Εκλογές εκ νέου (1) Εκλογές ΠΑΣΟΚ (1) ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (1) εκπαιδευτικοί όμηροι (1) Εκπαιδευτικών (2) ΈΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ (1) ΕΚΤΟΣ (1) εκτός κοιν. ομάδας ΔΗΜΑΡ (1) Ελεγκτικό Συνέδριο: Αντισυνταγματικές και οι περικοπές στο εφάπαξ (1) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧ. ΧΩΡΟΥΣ (1) Ελλάδα: Το πανηγύρι της παράνοιας και της διαφθοράς; (1) Ελληνικά πρϊόντα (1) ελληνική κουτοπονηριά (1) ελληνικός κινηματογράφος (1) ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ (1) Εμμανουήλ Κριαράς (1) Εν δυνάμει Επίορκοι? (1) Ένα παραμυθένιο παραμύθι (1) Ένα τραγούδι για τον Berkin Elvan (1) Εναλλακτικοί τρόποι ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ (1) ΈΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ MYSCHOOL (1) Ένας στους τρεις εκπαιδευτικούς συνταξιοδοτείται λόγω... εφάπαξ (1) Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις. (1) Ενημέρωση (1) ενημέρωση της Δ.Ο.Ε. για τη συνάντηση της με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (1) Ενστάσεις (1) Εντολή Α. Μπαλτά-Τ. Κουράκη να αποσυρθεί η εγκύκλιος για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων (1) εντός ΠΥΣΠΕ (1) ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (1) ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Β΄ ΚΥΚΛΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (1) Εξελίξεις στα συνταξιοδοτικά των εκπαιδευτικών (1) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ Γ ΚΑΙ; ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (1) Εξώδικο ΔΟΕ / Προκήρυξη Απεργίας – «Αποχής» από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης (1) Εξώδικο της ΑΔΕΔΥ προς όλα τα υπουργεία (1) ΕΟΠΥΥ (3) ΕΟΠΥΥ Επιτροπές (1) ΕΟΠΥΥ: ΑΠΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (1) εορτασμός εθν. επετείων (1) Επειδή η Ιστορία διδάσκει (1) Επενδύσεις από Τούρκους (1) ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ εποχής για την αξιολόγηση των Διευθυντών των σχολείων. (1) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ (1) Επικουρικές Συντάξεις (1) Επιλογές Στελεχών (1) Επιμήκυνση του Σχολικού Έτους (1) Επισκευές- Συντηρήσεις Σχολείων (2) Επιστολές (5) Επιστολή (1) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ (1) επιστολή ΔΟΕ σε γονείς μαθητών (1) Επιστολή σε Μέρκελ (1) Επιστροφή Ντόρας? (1) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (1) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (1) Έρχονται νέα Μέτρα? (1) Έρχονται: ΦΡΟΥΤΑ (1) Ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις (1) Ερωτήσεις και απαντήσεις για την αξιολόγηση (1) ΕΣΠΑ Προσλήψεις Αναπληρωτών (1) εσύ φταις 1 (1) ΕΤΟΙΜΟ (1) ΕΤΣΙ Ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ (1) έτσι λεηλατούν την Ελλάδα (1) ΕΥΖΗΝ (1) ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (1) Ευλογία για την υγεία οι ... εκπαιδευτικοί (1) Ευρώ (1) ευρωτρομοκράτες (1) ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ (1) εφαπαξ μετά το 2013 (1) ΕΦΑΠΑΞ μόλις...... 5.300 € (1) Εφεδρεία (6) ΕφραιμΑΚΗΣ (1) Ζήτησε δάνειο και από τη Ρωσία (1) ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ (1) ΖΗΤΩ ΤΟ1821 (1) Η Ν.Δ. ζητούσε να παραμείνουν τα δίκτυα στο κράτος! (1) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ (1) Η ανεργία στο 28% και ο Άδωνις στο Χάρβαντ !!! (1) Η Απόφαση του Πειθαρχικού για τη συναδέλφισσα Ελισάβετ (1) Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ/ΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΖΗΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ myschool (1) Η Γ΄Δόση για λειτ. δαπάνες στους Δήμους (1) Η ΔΑΚΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ... ΕΠΡΑΞΕ (1) Η ΔΗΘΕΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (1) Η διαφορά μεταξύ πολιτικών και πολιτικών (1) Η ΔΟΕ μηνύει τον Υπ.Παιδείας για την εγκύκλιο των μεταθέσεων (1) Η Ε.Ε. ΤΆΖΕΙ ΧΡΉΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (1) Η εγκύκλιος για τη λειτουργία των Δημοτικών-Νηπιαγωγείων 2014-15 (1) Η Εγκύκλιος για την Αξιολόγηση με παραδείγματα επί των ποσοστώσεων (1) Η εγκύκλιος για την εφαρμογή της ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗΣ (1) Η εγκύκλιος για την λειτουργία των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2014 – 2015. (1) Η εθελοντική ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ από 1η Μαίου;;; (1) η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή ! ! ! (1) Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ (1) Η Επιστολή του Σαμαρά (1) Η εφεδρεία ξανάΧΤΥΠΑ την πορτα 45000 υπαλλήλων (1) Η Εφορία κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει (1) η κάθε σχολική μονάδα να έχει το δικό της ταμείο (1) Η Κόλαση της εξόδου από το Ευρώ (1) η κρίση των γαϊδάρων (1) Η κυρία Τζοβαννα και ο Μάρκος (1) Η Μαρία Σπυράκη έσωσε το έθνος! (1) Η μαρτυρία του Βάρναλη στη δίκη του Λουντέμη. (1) Η Πικρή Αλήθεια (1) Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ !!! (1) Η Συνένετευξη του Αρβανιτόπουλου στις 19/04/2013 (1) η σύνθεση της τρικοματικής κυβέρνησης (1) Η συνταγή που σώζει ζωές παιδιών (1) Η σχολική χρονιά φέτος θα αρχίζει από τις 5 Σεπτεμβρίου αντί για 11 (1) Η χώρα πλέον έχει νέο ασφαλιστικό χάρτη (1) Ήθελες σπίτι; Καλά να πάθεις (1) Ηλεκτρονικό ΣΤΟΠ στην έρευνα (1) Ημέρα Παν/κής Δράσης (1) ημέρα Περιβάλλοντος (1) Ημέρα της Μητέρας: Μία τρυφερή γιορτή με σκοτεινή ιστορία (1) ημερομηνίες (1) Θ. Αγγελόπουλος (1) Θα βαθμολογηθεί κανονικά το θέμα της Φυσικής (1) Θα γράψει "η τσούλα η Ιστορία" ότι "σωθήκαμε"; (1) θα τιμωρηθεί τιμωρηθεί ο Βενιζέλος? (1) θα τινάξουν στον αέρα τις εξετάσεις (1) Θάνατος Δασκάλας (1) Θάνατος Μητροπάνου (1) ΘΑΥΜΑ – Ξαφνικά τα 22.500 αρχικά κενά έγιναν 16.500. (1) Θεατρικές Εξορμήσεις (1) θέσεις Πληροφορικής σε Α/θμια (1) Θεώρηση Βιβλιαρίων 2014 (1) θράσος (1) Θύματα τροχαίου 4 δάσκαλοι (1) ΙΔΡΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (1) Ισαάκ Νεύτων (1) Ισπανοί διαδηλωτές στο γερμανικό προξενείο (1) Ισχύουν όσα δηλώνετε κ. Υπουργέ? (1) Ιώσεις (1) κ.λπ. (1) Καθηγήτρια τέθηκε σε αργία με βάση ανώνυμη καταγγελία και ανυπόστατο δημοσίευμα. (1) Καθυστέρηση στις υπηρ. μεταβολές (1) και Απολύουν (1) και διάφορα έθιμα (1) Και η ΔΙΑ..Πραγμάτευση ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (1) και μη δηλώσεις τίποτα. Είσαι τοποτηρητής (1) Και τώρα (1) Καιρός (1) Καλαμίτσης (1) Καλή Δύναμη (1) Κάλυψη λειτουργικών αναγκών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία & νηπιαγωγεία (1) Κανάλια (1) Κάναμε λάθος με την Ελλάδα (1) Κανείς δεν πιστεύει τον Σαμαρά (1) ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? (1) ΚΆΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΦΑΠΑΞ (1) Καταγγελία ΔΟΕ (1) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ (1) Καταγραφή αποφάσεων των συλλόγων διδασκόντων για τη μη συγκρότηση των ομάδων εργασίας της αυτοαξιολόγησης (1) καταγραφή κόστους τηλεφωνίας σε όλα τα σχολεία (1) ΚΑΤΑΝΟΜΗ Β ΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (1) Κατανομή εδρών με Απλή Αναλογική (1) καταργείται η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής (1) καταργήσεις Οργανισμών (1) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΟΠΥΥ (1) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Ή ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ (1) Καταργούν τη θέση δασκάλου στα Ολοήμερα! (1) Καταργούνται οι 2 πρώτες ώρες στα σχολεία (1) ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ (1) κατηγορείται για τοκογλυφία (1) ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ & ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ (1) Κατόπιν κάλπης... περικοπές! (1) Κάτω οι Βάσεις (1) Καψής (1) κενές θέσεις σε Κορινθία Ειδικοτήτων (1) κινδυνεύει η ασφάλεια και η υγεία των μαθητών (1) Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία η μείωση του ορίου συνταγογράφησης (1) Κλείνουν τα σχολεία (1) Κλείνουν την βουλή (1) ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΑΜΑΡΑ (1) Κόβονται κατά 50% τα εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων (1) Κόλαφος (1) Κοπρίτες (1) Κορινθ'ιας (1) ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ (1) ΚουκουλοΦΟΡΟΙ (1) Κρίση (1) Κριτήρια Αξιολόγησης (1) Κριτήρια Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών (1) Κρυμμένοι στόχοι και μέτρα για τη διάλυση του δημόσιου σχολείου (1) Κύμα φυγής εκπαιδευτικών (1) Κυριακή του Πάσχα. (1) Λάθη στον πίνακα αναπληρωτών (1) ΛΑΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (1) Λειτουργία ολοημερου νηπιαγωγειου 2013 2014 (1) λειτουργία σχολικής μονάδας κάνε κλικ (1) Λεπίδι έως και 70% σε Εφάπαξ και επικουρικές (1) Λέτε να έγινε κι αυτό? (1) Ληγμένα (1) Λιγότερα ΑΡΙΣΤΑ γραπτά (1) Λουκάνικος (1) Μ. Γλέζος (1) ΜΑΖΙ ΤΑ ...ΦΑΓΑΝΕ (1) Μαζί τα φάγανε 1 (1) μαθήματα και ώρες ανά τάξη (1) Μάντεψε ποιος θα πληρώσει τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου και Παπανδρέου (1) Μανώλης Γλέζος (1) ΜΑΤ (1) μαύρη διαφήμιση Ν.Δ. (1) Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην ορεινή Κορινθία (1) Με απύθμενο θράσος ο Βενιζέλος ομολογεί ότι χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για τις διακοπές του (1) Με νέο σύστημα οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών (1) Με παραδέχεσαι (1) Με πραξικοματική μέθοδο "τελειώνουν" το δημοψήφισμα (1) Μεγάλη Απάτη στα κινητά (1) Μείον 13000 εκπαιδευτικοί από το Σεπτέμβρη (1) Μείον 200.000.000 ευρώ ο βασικός μισθός των μονίμων εκπαιδευτικών το 2015! (1) Μείωση 40% της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων εκπαιδευτικών (1) Μείωση δαπανών για αποδοχές μονίμων και αναπληρωτών (1) Μείωση συμβασιούχων (1) ΜΕΙΩΣΤΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (1) μετά την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών (1) Μεταθέσεις (1) Μεταθέσεις 2013 2014 (1) Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Π. Ε. 2014 (Γενικές - Ειδικής Αγωγής - Διαπολιτισμικά) (1) Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης (1) Μεταθέσεις Τοποθετήσεις Κενά εκπαιδευτικών (1) μετακίνηση Αννας (1) Μετατάξεις (2) Μετατάξεις πλεοναζόντων (1) μεταφορά μαθητών (1) ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (1) Μέχρι και Κανόνια ...για τη MERKEL (1) μη νόμιμο το Π.Δ. για την Αξιολόγηση (1) μια άγνωστη για τους κυβερνώντες λέξη (1) Μια εικόνα όλες οι λέξεις (1) Μίκης Θεοδωράκης (1) μικρή μου (1) Μισθοδοσία (1) Μισθοί (1) μισθολογική κατάταξη Αναπληρωτών και Ωρομισθίων εκπαιδευτικών (1) Μισθολόγιο- Βαθμολόγιο (2) Μισθούς (1) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (8) Μνημόνιο (53) Μνημόνιο 2 (28) ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την κυβέρνηση ηΜΕΙΩΣΗ των συντάξεων (1) Μοριοδότηση των μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες (1) Μουτσινάς (1) Μπαμπινιώτης (1) ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ (1) Ν. 4024/2011 (1) Να θυμηθούμε τί έλεγε ο δάσκαλος (1) να μην εκποιηθεί η δημόσια περιουσία (1) να πάψουν να πληρώνονται (1) ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ (1) Ναζισμός και νοσταλγοί του (1) ναι σε επίδομα θέσης για αναπληρωτές (1) Νέα (1) Νέα ληστεία σε βάρος των συνταξιούχων (1) Νέα από το Δ.Σ. (1) νέα Αφαίμαξη (1) νεα ΓΙΑΛΤΑ για ΔΕΚΟ (1) Νέα δανειακή σύμβαση (2) Νέα εγκύκλιος για Ολοήμερα ΕΑΕΠ (1) ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ (1) ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΝΗΠΙΩΝ (1) νεα μέτρα (1) Νέα Μέτρα (2) Νέα νίκη (1) ΝΕΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ κ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ (1) ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (3) Νέα Τεκμήρια (1) Νέα της Εκαπίδευσης (1) νέεες περικοπές (1) νέες απώλειες μισθών (1) νέες μειώσεις στις συντάξεις (1) Νέες Οριζόντιες Περικοπές (1) Νέες Περικοπές (1) ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΦΑΠΑΞ (1) ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ (1) Νέες προσλήψεις αναπληρωτών - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) Νέες Συγχωνεύσεις (1) Νέες; Οδηγίες για την κάλυψη κενών στα Ολοήμερα (1) Νεο Βαθμολόγιο (2) Νέο Βαθμολόγιο (3) ΝΕΟ Δ.Σ. στο Συλλογο Σικυώνας Ξυλοκάστρου. (2) Νέο Λύκειο από Σεπτέμβρη (1) Νέο μισθολόγιο: Βασικός μισθός 680€ (1) Νέο Ολοήμερο σε Δημοτικά και Γυμνάσια (1) Νέο Πειθαρχικό Δημ. Υπαλλήλων (1) νεο προσχέδιο (1) Νέο Συνταξιοδοτικό (1) νέο σχέδιο Διαμαντοπούλου. (1) Νέο Σχολείο (1) ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ (1) Νέο Φορολογικό νομοσχέδιο 1 (1) Νέο ωρολόγιο πρόγραμμα και νέο ωράριο (1) ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ (1) ΝΕΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (1) νέος πίνακας (1) Νέος Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ (1) Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Δ.Ο.Ε. (1) Ξεπουλάμε (1) ξεπούλημα όσο- όσο και άρον- άρον (1) Ξεπούλημα Χώρας (1) ξεχάστε όσα ξέρατε για τις συντάξεις. Το 2014 φέρνει "αλλαγές" (1) Ο Α.Σαμαράς γνώριζε τα πάντα για Μπαλτάκο; (1) ο αδερφός του πρωθυπουργού? (1) Ο Άδωνις παραδέχτηκε την παράδοση της ΠΦΥ στην Task Force (1) Ο Ανθόπουλος (1) Ο αργός θάνατος του Έθνους (1) ο δάσκαλος (1) ο Έλληνας και οι ξένοι (1) Ο εμφύλιος του Άδωνι (1) Ο ΘΕΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (1) Ο κίνδυνος είναι ΜΕΓΑΛΟΣ (1) Ο Μαθητής που τους ντρόπιασε (1) Ο ΟΠΑΠ είναι ο 2ος μεγαλύτερος Οργανισμός στον Κόσμο..... (1) ο Στουρνάρας υΠ. Οικονομικών. (1) Ο Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού (1) Ο τελευταίος φόρος (1) Ο υπουργός παιδείας για τις ποινές σε αναπληρωτές και για τα μεγάλα ποσoστά επαπειλούμενων κυήσεων (1) ο φύλακας.... (1) Οδηγίες για τον ιό του Νείλου (1) ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΟΠΥΥ (1) Οδηγός Παρεχόμενων Υπηρεσιών (1) ΟΙ 13 ΠΕΡ/ΚΟΙ Δ/ΝΤΕΣ (1) οι 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές (1) Οι Αλχημείες των Αλχημιστών (1) οι ανώριμοι και οι «δημοκράτες» (1) ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡ/ΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (1) Οι Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ< (1) ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (1) Οι βάσεις σε όλα τα τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ (1) Οι Γερμανοί στην Αθήνα (1) Οι Δημοκρατίες πέφτουν με τις τηλεοράσεις (1) Οι Διευθυντές Σχολείων θα χορηγούν τις άδειες στους εκπαιδευτικούς (1) Οι εκπαιδευτικοί να διδάσκουν μαθήματα και πέρα από το γνωστικό τους αντικείμενο! (1) Οι Έλληνες της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ (1) οι μειώσεις μισθών (1) Οι μεταθέσεις και το Π.Δ. (1) Οι μεταθέσεις μάλλον ούτε Ιούλιο. Ούτε λόγος για προσλήψεις (1) Οι μισθοί των εκπαιδευτικών με το νέο μισθολόγιο (1) οι νεκροί του Πολυτεχνείου (1) ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και οι ...ακατονόμαστες!!! (1) οι τελικές Ρυθμίσεις (1) Οι τιμές των σχολικών βιβλίων (1) Οι τροφές που σώζουν Ζωές (1) οι υποταγμένοι (1) οικουμενική κυβέρνηση με ΔΗΜΑΡ (1) ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ (1) όλα τριγύρω αλλάζουνε 1 (1) Όλες οι αλλαγές για το νέο σχολικό και διδακτικό έτος (1) ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΥΝΣΕΙΣ Π.Ε & Δ (1) Ολημερίς τη ...βάφανε μέχρι που την ...ξήλωσαν (1) Ολλανδοί (1) ΟΛΜΕ (1) ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΕΑΕΠ ΤΕΛΟΣ (1) Όλοι μα όλοι τόσο Αθώοι? (1) Όλοι οι 18αρηδες Δήλωση (1) Ολομέλεια Προέδρων (1) ΟΟΣΑ: ΚΟΨΤΕ ΠΡΟΩΡΕΣ (1) όπως στα εκτελεστικά αποσπάσματα (1) ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΚΑ: (1) ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΤΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ- ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ (1) ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΒΟΥΛΗΣ (1) όσα θες (1) Όσα ισχύουν ΤΩΡΑ για το συνταξιοδοτικό (1) όσο όσο (1) ΟΤΑΝ Ο ΕΟΠΥΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.... (1) Όταν τα δώρα (1) ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ (1) ΟΧΙ (1) ΟΧΙ τέτοιο όχι (1) ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΟΕ στο ερωτηματολογιο για την Αξιολόγηση (1) Π.Δ. για την Αξιολόγηση (1) Π.Δ. για υπεραριθμους (1) Π.Ε.Ο.- Ο ΔΡΟΜΟΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ (1) Πάγκαλος (1) Παγκόσμια ημέρα Γυναίκας (1) Παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου αύριο (1) Παιδαγωικά Ζητήματα. Άρθρα (2) Παιδεια (1) Παιδεία (26) Παιδεία. Συντάξεις (2) Πακέτο Θησαυρών (1) Πανελλαδικές εξετάσεις (1) Πάνω από 1 (1) Πάνω από 3000 άδειες έδρες στη φετινή σχολική χρονιά (1) Παπαδήμος (2) Παρα'ιτηση Δασκάλας (1) Παραγράφονται τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου (1) παραγράφουν σκάνδαλα (1) παραιτήθηκε ο κ. Βερνίκος (1) Παραιτήθηκε ο Υφυπ. Εργασίας (1) Παραιτήσεις (2) Παράλληλη Στήριξη (1) Παραμύθι για .. Μεγάλους (1) Παράνομες Αποσπάσεις? (1) Παρασκευή 4 Απρίλη :24ωρη απεργιακή κινητοποίηση (1) Παράταση προθεσμιών του συστήματος αξιολόγησης. (1) πάρε (1) ΠΑΡΕ ΔΟΣΗ...ΔΩΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (1) ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ (2) Παρέμβαση Σχολικών Συμβούλων Δ.Ε. Αττικής για την Αξιολόγηση (1) Παρουσιολόγιο (1) ΠΑΣΟΚ (1) ΠΑΣΧΑ (1) Πασχαλινό δώρο η αύξηση του ωραρίου (1) ΠΕ08 (1) ΠΕ16.01- ΠΕ32- και ΠΕ18.41-Σχολεία με ΕΑΕΠ (1) ΠΕ19 (1) ΠΕ60 ΕΣΠΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ (1) ΠΕ60.50 (1) ΠΕ70:(ΔΑΣΚΑΛΑ/ΟΣ) Τα κάνει όλα και συμφέρει! (1) πέθανε η Ζωρζ Σαρρή (1) Πέθανε ο Νέλσον Μαντέλα (1) Πέθανε σε ηλικία 108 ετών ο σπουδαίος φιλόλογος και καθηγητής (1) Πειθαρχικό Δημ. Υπαλλήλων (1) Περίθαλψη (1) περικοπές (1) περισσεύουν εκαπιδευτικοί (1) Πετάνε στη θάλασσα 20 σχολεία για μια …μακέτα! (1) ΠΉΡΑΜΕ ΤΗΝ.... ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ (1) Πιλοτικά από το 2015 η Λευκή Εβδομααααδααα (1) Πίνακες Αναπληρωτών και Ωρωμισθίων (1) Πίνακες υπεραριθμιών και λειτουργικών κενών (1) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΠΕ (Α’ ΕΠΙΠΕΔΟ) (1) Πιστοποίηση Ελληνομάθειας (1) Πιτσιρίκος δίνει το χαρτζιλίκι από τα κάλαντα στον Σαμαρά για να σώσει την χώρα (1) πλάγια πηδηματάκια (1) πληρωμή φόρων σε δόσεις (1) Πλούταρχος (1) ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ (1) Ποιες Αποδείξεις Μαζεύουμε (1) Ποίηση (1) Ποιοι αποκλείονται από τους πίνακες αναπληρωτών (1) Ποιοι γλιτώνουν από την αύξηση των ορίων ηλικίας (1) ποιοι δεν εκλέγονται από το ΠΑΣΟΚ (1) ποιοι εκλέγονται (2) ποιοι έμειναν (1) ΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ (1) ποιοι έφυγαν (1) Ποιοι χρωστούν και πόσα (1) ποιος βάζει τις φωτιές? (1) ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ (1) Πόκερ (1) πολεμικές αποζημιώσεις (1) Πολιτικάντηδες (1) πολιτική (26) πολλές και χρήσιμες ιστοσελίδες (1) Πολυνομοσχέδιο Λαιμητόμος (1) Πολυτεχνειο 2011 (1) ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (1) Πόσδαγλης (1) Πόσο Τζήμερος είσαι… (1) Πόσοι εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται σήμερα Τετάρτη ανά κατηγορία . (1) Πόσοι χωράνε? (1) ΠΟΣΥΠ: Καταγγελία τροπολογίας για Περιφερειακούς διευθυντές (1) Πότε θα μείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογών (1) που δε θέλετε να δουλέψετε 2 ώρες παραπάνω (1) Που είναι ο Υπουργός; (1) Πού έχουν πάει αυτά τα λεφτά; (1) Πούλα (1) πουλάνε (1) Πουλάω με 145 και νοικιάζω με 290 (1) πριν 47 χρόνια. (1) Προαγωγές κ.λ.π. (1) πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Ηρώδειο (1) Πρόγραμμα Κινητικότητας (1) Προγραμματισμός σε ΕΑΕΠ για Ολοήμερα. (1) προεκλογικά ψέματα (1) ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ (1) Προκλήσεις (1) Προσδοκώντας bonus (1) ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (1) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (1) Προσλήψεις Αμναπληρωτών Ιανουαρίου (1) ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ (1) Προσλήψεις αναπληρωτών (2) Προσλήψεις αναπληρωτών Δασκάλων και Νηπιαγωγών στην Α/θμια Εκπαίδευση (26-9-14) (1) ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΑΕΠ (1) Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (1) Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών πλήρους ωραρίου κλάδων ΠΕ11- (1) Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΣΉΜΕΡΑ 24/10/2014 (1) Προσλήψεις Αναπληρωτών ΠΕ06 (1) Προσλήψεις αναπληρωτών ΠΕ61-Νηπιαγωγών ΕΑΕ και ΠΕ71-Δασκάλων ΕΑΕ (1) Πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (1) Προσφυγές στη δικαιοσύνη από εκπαιδευτικούς (1) Προσφυγή (1) Προτάσεις της ΔΟΕ για αποτροπή της ΑΕΕ στην πράξη (1) προϋπηρεσία (2) Πρόωρη αποχώρηση των νηπίων (1) Πρώτο βήμα για Σικυώνα (1) ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (1) Πρωτομαγια 2012 (1) Πυρ (1) ΠΥΣΠΕ 10/09/2014 (1) ΠΥΣΠΕ 11/12/2014 (1) ΠΥΣΠΕ 15/09/2014 (1) ΠΥΣΠΕ 19/09/2014 (1) ΠΥΣΠΕ 7/10/2014 (1) ΠΥΣΠΕ 9 /09/2014 (1) ΠΥΣΠΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (1) Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο (1) Πώς ένα κόμμα του 5% παίρνει περισσότερα χρήματα από όλα τα άλλα (1) Πως θα διαμορφωθούν οι πίνακες (1) Πώς θα καλυφθούν τα κενά και οι κενούμενες θέσεις Διευθυντών Σχολικών Μονάδων (1) Πως θα υπολογίζονται οι συντάξεις από το 2015 (1) πως τα 120.000 γίνονται 60.000? (1) Ράϊχενμπαχ (1) ρε; (1) Ρεκόρ (1) ρεκόρ ανεργίας (1) Ρέπας (1) Ρήτρα κατεδάφισης μισθών (1) Σαμαρά (1) Σαμαράς: Γιατί ό (1) Σαμοϊλης (1) σε 2ο κύμα κινητικότητας (1) σε αξιολογώ (1) σε απολύω και επιδοτούμαι (1) Σε ΑΡΓΙΑ ο Πρόεδρος της ΔΟΕ? (1) σε αριθμούς (1) σε καλή τιμή (1) σε Τσίπρα (1) Σεμίνα Διγενή (1) Σεμινάρια (1) Σεφέρης (1) Σημαντικά Γεγονότα 1ης Μαΐου (1) Σιγά μην είναι τα τελευταία μέτρα (1) Σκάνδαλα (1) ΣΚΑΝΔΑΛΟ 65 ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (1) Σκόρπιες σκέψεις και ερωτήματα (1) ΣΟΪΜΠΛΕ (1) στα 2 το εφαπαξ (1) Στάσιμος ο μαθητής? Στάσιμος και ο δάσκαλος (1) Στη Μεσσηνία? Τα πάντα (1) Στην ¨Ελλη Στάη ο κ . Παπακωνσταντίνου (1) στην Ελλάδα (1) Στην τελική ευθεία οι συγχωνεύσεις 1676 σχολικών μονάδων (1) Στήριξη Κουβέλη (1) στίχοι (1) Στο 29 (1) Στο μικροσκόπιο του ΣτΕ και το εφάπαξ των δημοσιών υπαλλήλων (1) Στο σχολείο συζητούνται όλες οι απόψεις (1) στο Υγεία ο Ράπανος (1) Στο Υπ.Παιδείας είναι διορισμένος ο Γ. Ανατολάκης (1) Στοιχεία για την ανεργία (1) Στον Εισαγγελέα (1) Στον Παπούλια ο Σαμαράς. (1) Στον Σαμαρά ο Αρβανιτόπουλος (1) Στους 114 οι νεκροί από την γρίπη (1) Στους 64 οι νεκροί από τη γρίπη (1) Συγκρίσεις με 1843 (1) Συγνώμη (1) συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολέιων (2) Σύλ. Δσακάλων (1) Συλλήψεις Δασκάλων (1) Συλλήψεις μελών Χ.Α.. (1) συμμετοχή (1) Σύμπτυξη εξεταστικών κέντρων (1) Συναντήσεις της τρόικα με Σαμαρά (1) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (1) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ (1) συνάντηση ΟΛΜΕ με Υπ. Παιδείας (1) Συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τον Υπουργό Παιδείας (1) Σύνδεσμοι (1) ΣΥΝΔΡΟΜΗ (1) Συνδρομή σε ΔΟΕ (1) Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ (1) Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 29-07-2014- Ενστάσεις (1) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ 5 /09/2014 (1) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (1) συνειδητοποίηση (1) Συνεταιριστικά Σπουπερμάρκετ (1) Συντάξεις (1) Συντάξεις Εκαπιδευτικών (1) Συντάξεις: Όλοι στο ΙΚΑ και επιπλέον δουλειά 2 ως 5 χρόνια. (1) Συντάξεις= Μειώσεις έως 25% (1) ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ (1) Σύνταξη στα 66 και βλέπουμε (1) Συνταξιοδοτηση έως 2015 (1) συνταξιοδοτούνται... (1) Συσσίτια (1) Σχέδιο μείωσης μισθών εκ νέου (1) σχέδιο νόμου για Πειθ. δίκαιο δημ. υπαλλήλων (1) Σχέδιο Νόμου για την Π.Ε και τη Δ.Ε (1) Σχετικά με τη συμπλήρωση της φόρμας αυτοαξιολόγησης του σχολείου (1) Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ΥΠΑΙΘ (1) Σχετικά με το myschool (1) Σχόλια (1) Τα ονόματα που συγκέντρωσαν τους περισσότερους σταυρούς (1) ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ Δ/ΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ (1) Τα «δικά μας τα παιδιά» να ’ναι καλά (1) Τα 15 σημεία των αλλαγών στο Δημοτικό που θα ανακοινωθούν την Πέμπτη (1) τα 40 νέα μέτρα (1) ΤΑ ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ όπως δίνονται από το ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (1) Τα βιβλία για το Δημοτικό (1) Τα κράτη όμηροι των τραπεζών (1) τα λένε ιδιωτικοποιήσεις (1) Τα μεγάλα ψέματα (1) ΤΑ ΝΈΑ ΜΈΤΡΑ (1) τα πετρέλαια της Κρήτης (1) Τα ΠΡΕΠΕΙ του Σεπτεμβρίου (1) τα φέσια των κομμάτων (1) τα χάπια μου"!!!!! (1) ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 31/10/2012 (1) Ταξί μετέφεραν στελέχη της εκπαίδευσης στο υπουργείο παιδείας για τα Σεμινάρια Αξιολόγησης (1) ΤΑΡ Αλήθειες που πονάνε (1) Τέλος η επιχορήγηση των ταμείων (1) Τέλος οι συνταξιούχοι κάτω των 62 ετών (1) Τέλος στη δημόσια υγεία όπως τη γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα (1) Τέλος στην πρόωρη σύνταξη (1) Τέλος στις διπλές συντάξεις (1) Τέρμα και τοο ΕΦΑΠΑΞ (1) ΤΈΡΜΑ ΤΑ ΟΛΟΉΜΕΡΑ (1) Τετραπλό “σοκ” για τους φορολογούμενους στις φετινές φορολογικές δηλώσεις (1) τη σύνθεση αρμοδιότητες κάθε ομάδας" (1) Την Πέμπτη ανακοινώνονται οι βάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ (1) της δασκάλας ο μισθός (1) Τι αλλάζει σε ΕΦΑΠΑΞ (1) Τι Γουστάρει μια Δασκάλα (1) Τι ισχύει για το συνταξιοδοτικό των εκπαιδευτικών (1) Τι λέει η απόφαση του ΣτΕ (1) Τι μας περιμένει το α΄εξάμηνο? (1) Τι προβλέπεται για το ωράριο των εκπαιδευτικών στα δημοτικά - Πώς γίνεται η κατανομή των τμημάτων (1) τι υπόσχομαι εγώ το δίνω (1) Τίτλοι Σπουδών σε Δημοτικά (1) Το «ναυάγιο» της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών (1) ΤΟ 1ο ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (1) ΤΟ 2014 ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (1) ΤΟ 64% πηγαίνει σε τόκους και χρεολύσια (1) το 80% το χαρίζουν (1) Το 93% των εκπαιδευτικών αντίθετο στην Αξιολόγηση (1) το άκρον άωτον της τρέλας? (1) το γράμμα ενός πατέρα (1) Το Ε.Ω.Π. εγκρίνεται από τον Δ/ντή Εκπαίδευσης (1) Το έγγραφο και οι ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να απαντήσουν οι Διευθυντές. (1) το εισαγγελικό πόρισμα (1) ΤΟ ΕΥΖΗΝ επέστρεψε (1) Το μάθατε; Η Παιδεία σώθηκε (1) ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ (1) ΤΟ ΝΕΟ Δ.Δ. ΤΗΣ ΔΟΕ (1) Το νέο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων (1) Το νέο νομοσχέδιο και οι αλλαγές σε άδειες κ.λπ. (1) Το νέο ποινολόγιο της Εφορίας (1) ΤΟ ΠΑΣΟΚ??? (1) Το σχέδιο εξόντωσης με 48 μέτρα (1) Το σωτήριο “Όχι” (1) το υπογράψαμε χωρίς... (1) το χαράτσι είναι εδώ (1) Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 (1) Το email της Τρόικα (1) Το My School είναι μόνο ένα μέρος ενός σκοτεινότερου σχεδίου (1) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΠΛΗΡΩΤΩΝ (1) Τοποθετήσεις λειτουργικά υπεράριθμων (1) του Γιάννη Βαρουφάκη (1) Τρεις ταχύτητες στο συνταξιοδοτικό των εκπαιδευτικών (1) Τρίτη 26/8/14 οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ (1) ΤΡΟΙΚΑ (1) τροπολογία για τοποθετήσεις αναπληρωτών (1) Τσίπρα (1) ΥΔΡΙΑΔΑ (1) ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (1) Υλικό για Ρατσισμό και Διαφορετικότητα (1) ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ (1) Υπ. Παιδείας: Η εγκύκλιος για τις προσλήψεις αναπληρωτών – Αιτήσεις από 28/7 έως 8/8 Παρασκευή (1) Υπ. Παιδείας. Κεντρικά σημεία (1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ? (1) Υπεραριθμίες εκπαιδευτικών (1) Υπεραριθμίες και κενά. Δηλώσεις (1) Υποβιβασμοί-Καταργήσεις Σχολείων (1) υποσιτισμός (1) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΚΟΙΝΩΘΕΝ (1) Υπουργείο Παιδείας: Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για 10.000 εκπαιδευτικούς (1) Υποχρεωτικές Αποσπάσεις (1) Υποχρεωτικές μετακινήσεις- μεταθέσεις (1) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΥΣΠΕ (1) Φαρμακα (1) Φάρμακα του σπιτιού μας (1) ΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ (1) Φτηνή διασκέδαση (1) Φωτοτυπίες (1) Χ.Τομπούλογλου: "Εγώ μαλ...ας είμαι? (1) Χάσαμε τον παππού (1) Χειμερινός Τουρισμός!!!! (1) χιουμορ (1) Χιούμορ (1) ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΝ/ΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (1) Χορός εκατομμυρίων ευρώ γύρω από την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών (1) Χρ. Λογαρίδης (1) χρεοκοπία (1) Χρεωκοπία Ταμείων (1) Χρηματοδότες και στοιχεία για το ΝΑζιζστικό Μόρφωμα (1) Χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλο τον κόσμο. (1) χριστουγεννιάτικες ευχές. (1) Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες του κόσμου! (1) Χρυσαυγίτες στα σχολέια. (1) Χωρίς αποτέλεσμα η διαμαρτυρία στην Τρίπολη για να ακυρωθεί η απόφαση που θέτει εκπαιδευτικό σε αργία (1) ψέματα (1) Ψέματα και αλήθειες. Απάντηση στον κ. Πρωθυπουργό (1) Ψεύτικα Γκάλοπ (1) Ψηφίστηκαν οι τροπολογίες του ΥΠΑΙΘ (1) ΩΔΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (1) ωράριο (1) ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (1) ISLANDIA (1) MEGA: Μαθήματα παραχάραξης της ιστορίας… Ο Γκέμπελς ήταν πιο σεμνός από δαύτους! (1) MONO 200 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (1) Myschool? Not my life. (1) Oι εξωνημένοι (1) Oι µμεταβολές σχολικών µμονάδων Τι ισχύει για ∆ιευθυντές και Εκπαιδευτικούς (1) Robin Williams (1) Tι είναι η «βιομετρική κάρτα» που αντικαθιστά τις αστυνομικές ταυτότητες (1)